Į Lietuvos rinką žengusio vienaragio „Deel“ komunikacija rūpinsis „Adverum“

Nuotolinių darbuotojų samdymo ir tarptautinis darbo užmokesčio apskaitos startuolis „Deel“ komunikacijos partneriais pasirinko „Adverum“. „Adverum“ rūpinsis šio neseniai į Lietuvos rinką įžengusio JAV vienaragio išorine komunikacija, padės kituose projektuose, rašoma pranešime žiniasklaidai. 

„Džiaugiamės galėdami dirbti su „Adverum“ didinant mūsų prekės ženklo ir vizijos matomumą Lietuvos rinkoje. Šiuos partnerius pasirinkome dėl jų rodomų rezultatų ir puikaus rinkos bei jos skaudulių supratimo“, – sako „Deel“ plėtros vadovė Baltijos regione Liina Laas. 

Anot jos, įmonė turi tikslą maksimaliai palengvinti užsieniečių samdymo procesus Lietuvoje esančioms bendrovėms nuo darbuotojo samdymo iki darbo užmokesčio išmokėjimo ir žmogiškųjų išteklių skyriaus funkcijų atlikimo. 

„Matome, kad „Deel“ yra vienas inovatyviausių ir didžiausių startuolių šioje srityje. Be to, nuotolinis darbas iš bet kurio pasaulio krašto yra dabartis ir ateitis, kurios negalime ignoruoti. Mūsų agentūra kuria rytojaus istorijas, todėl neabejojame, kad šis bendradarbiavimas suteiks vertę ir startuoliui, ir su juo dirbsiančioms Lietuvos įmonėms“, – kalba „Adverum“ vyr. partnerė Ieva Naujalytė. 

„Deel“ yra pirmaujantis pasaulinis darbuotojų samdymo ir darbo užmokesčio apskaitos sprendimas, padedantis įmonėms samdyti darbuotojus iš bet kurio pasaulio krašto ir mokėti komandoms atlyginimus ar honorarus daugiau nei 120 skirtingų valiutų vos vienu paspaudimu. Startuolis siūlo ne tik darbo užmokesčio, personalo valdymo, bet ir įvairių kitų priemonių ir naudų, reikalingų tarptautinei komandai samdyti ir valdyti. „Deel“ vienaragiu tapo 2021 m. balandį po serijos C investicijos, kurios vertė siekė 156 mln. JAV dolerių. Naujausia kompanijos gauta investicija 2021-ųjų spalį siekia 425 mln. JAV dolerių, o pati įmonė šiuo metu yra įvertinta 5,5 mlrd. dolerių. 

Šiuo metu startuolis bendradarbiauja su daugiau kaip 6 000 įmonių visame pasaulyje, tarp kurių ir tokios bendrovės kaip „Dropbox“, „Shopify“, „Coinbase“, „CGTrader“, „Affise“. 

Komunikacijos paslaugų bendrovė „Adverum“ teikia strateginio komunikacijos planavimo, krizių komunikacijos, ryšių su visuomene, rinkodaros komunikacijos, skaitmeninės komunikacijos, komunikacijos užsienyje konsultacijas, taip pat ryšių su žiniasklaida mokymų, ESG socialinės atsakomybės komunikacijos, naujos realybės darbdavio komunikacijos paslaugas.